مقاله غنی سازی برنج شکسته با استفاده ازتکنیک اکسترود کردن به عنوان غذای عملگر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی برنج شکسته با استفاده ازتکنیک اکسترود کردن به عنوان غذای عملگر دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی برنج شکسته با استفاده ازتکنیک اکسترود کردن به عنوان غذای عملگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی برنج شکسته با استفاده ازتکنیک اکسترود کردن به عنوان غذای عملگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی برنج شکسته با استفاده ازتکنیک اکسترود کردن به عنوان غذای عملگر :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
برنج منبع اصلی تامین انرژی تغذیه ای حدود نیمی از جمعیت جهان را تامین می نماید که اغلب آنها در آسیا زندگی میکنند. در ایران نیز برنج غذایاصلی مردم بعد از گندم میباشد، که طی فرایند آسیابانی (پوست کندن) بدست می آید. تولید برنج شکسته به عنوان پارامتر منفی در تعیین راندمانتبدیل برنج در نظر گرفته می شود. از آنجا که طی این فرایند مواد معدنی و ویتامینهای برنج از دست میرود و همچنین گروه قابل ملاحظه ای ازجامعه از سوء تغذیه ناشی از کمبود ریز مغذی ها و مواد معدنی و ویتامین ها که به عنوان گرسنگی پنهان از آن یاد می شود رنج می برند. استفاده از برنج شکسته به عنوان مواد اولیه ارزان ترنسبت به دانه برنج کامل با استفاده از تکنیک اکسترود نمودن به منظور ثبات و حفظ ریز مغذی ها طینگهداری و فرایندهای پیش از استفاده همچون خیساندن برنج می تواند اثرات ناشی از سوء تغذیه را بر طرف نماید. علاوه بر این می توان از این تکنیک بر اساس میزان و تنوع در نوع ماده افزودنی مورد مصرف برای گروهای خاص نیز استفاده نمود تا بتواند اثرات عملگر و فراسودمند ایجاد نماید. این بررسی به اهمیت و فرایند غنی سازی برنج به طور مفصل می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.