مقاله مروری بر بسته بندی های ضد میکروبی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر بسته بندی های ضد میکروبی در مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر بسته بندی های ضد میکروبی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر بسته بندی های ضد میکروبی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر بسته بندی های ضد میکروبی در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بسته بندی یکی از مهم ترین بخش های صنایع غذایی می باشد که با امنیت غذایی در ارتباط می باشد افزایش ماندگاری محصولات غذایی در طیچرخه توزیع آنها نیازمند نسل جدیدی از بسته بندی هاست. بسته بندی های فعال از جمله سیستم های نوین نگهداری محسوب می شوند که بابکارگیری اجزای فعال به کنترل تغییراتی می پردازند که سبب بروز تغییرات ناخواسته و نامطلوب در بسته بندی و ترکیبات غذایی می شوند. بسته های فعال با محدود کردن انواع فساد و به ویژه فساد میکروبی، در افزایش طول عمر محصولات و بهبود کیفی آنها مؤثرند. بسته بندی ضد میکروبی نوعی از بسته بندی فعال می باشد که باعث ممانعت و یا به تأخیر انداختن رشد میکروارگانیسم های مواد غذایی بسته بندی شده و یا ماده بسته بندی می گردد. سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی می توانند شرایط ماده غذایی بسته بندی شده را برای بهبود مدت زمان نگهداری و توسعه ی خصوصیات حسی و ایمنی آن تغییر دهند که در حال حاضر چنین سیستم هایی به طور موفقیت آمیزی در بسیاری از فرآورده های غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.