مقاله مروری بر بسته بندی فعال ضدمیکروبی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر بسته بندی فعال ضدمیکروبی در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر بسته بندی فعال ضدمیکروبی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر بسته بندی فعال ضدمیکروبی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر بسته بندی فعال ضدمیکروبی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
استفاده از بسته بندی موجب افزایش ایمنی و کیفیت است اما زمانی که بسته بندی وظایفی به غیر از ارائه یک مانع بی اثر بین محیط داخل و خارجداشته باشد، فعال نامیده می شود. بسته بندی های ضدمیکروبی فرمی از بسته بندی فعال بوده و در جهت مهار و یا تألیر رشد میکروارگانیسم ها عمل می کند، لذا این نوع بسته بندی در حیطه غذاهای تازه با ماندگاری طولانی بسیار مهم می باشد. این مقاله به بررسی انواع مختلف مواد ضدمیکروبی برای تماس با مواد غذایی خواهد پرداخت. ترکیبات پیشنهاد شده برای فعالیت ضدمیکروبی در بسته بندی مواد غذایی اسیدهای آلی با انیدریدهای اسید مربوطه، باکتریوسین ها، آنزیم هایی مانند لیزوزیم، فلزات، قارچ کش هایی مانند بنومیل و ایمیدازول و پلیمرهای طبیعی همچون کیتین و کیتوزان است. انتظار می رود تحقیق و توسعه در مورد مواد ضدمیکروبی جهت کاربرد در مواد غذایی مانند بسته بندی و استفاده در سطوح تماسی با مواد غذایی در آینده با ظهور مواد جدید پلیمری و ضدمیکروبی افزایش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.