مقاله مروری بر بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
ظهور فرآیندهای غیر حرارتی ملایم به منظور نگهداری و افزایش عمر مفید غذاها، منجر به توسعه صنعت بسته بندی مواد غذایی شده است، بطوریکه اکنون بسته بندی یک بخش جدایی ناپذیر از حفظ معیارهای ایمنی مواد غذایی می باشد. ا نتظار می رود که گسترش مواد ضدمیکروبی برای اربردهای غذایی نظیر بسته بندی و نیز سایر سطوح مرتبط با ماده غذایی منجر به توسعه آنها در سال های آتی، به همراه ظهور مواد جدید پلیمری و ضد میکروبی گردد. بسته بندی ضدمیکروبی شکلی از بسته بندی فعال می باشد. این مقاله به بررسی انواع مختلف سیستم های ضدمیکروبی پیشرفته برای اربردهای غذایی و نیز مسائل مربوط نظیر بررسی تأثیر بسته بندی ضدمیکروبی، جنبه های قانونی مرتبط و توصیه های تحقیقاتی آینده نظیر گسترش بسته بندی هوشمند می پردازد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.