مقاله تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی ژن های آنزیم IFS در گیاه سویا( Glycine max)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی ژن های آنزیم IFS در گیاه سویا( Glycine max) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی ژن های آنزیم IFS در گیاه سویا( Glycine max)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی ژن های آنزیم IFS در گیاه سویا( Glycine max)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیکی ژن های آنزیم IFS در گیاه سویا( Glycine max) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این مطالعه، ژن آنزیم IFS با شناسه پروتئین ACN81824 از طریق پایگاه داده ها و ابزارهای بیوانفورماتیکی مورد بررسی قرار گرفت. ایزوفلاونوئیدها ترکیباتی هستند که عمدتاً در خانواده لگومینوزها از جمله سویا تجمع دارند. آنزیم های مسیر ایزوفلاونوئید عضوی از یک خانواده ژنی می باشند که در بررسی های انجام شده ۵ آنزیم در این مسیر دخالت دارند که آنزیم های IFS و HIDH خاص ایزوفلاونوئیدها هستند. بررسی های انجام شده در پایگاه داده های NCBI وprotparam نشان داد که دو ژن IFS1 و IFS2 که بیان آنزیم IFS را بر عهده دارند بر روی کروموزوم شماره ۷ و ۱۳ قرار دارند. همچنین بررسی توالی پروتئینی این دو ژن نشان داد که ژن اول دارای ۵۲۱ آمینواسید با وزن مولکولی۵۸۹۲۹/۸ و ژن دوم نیز با ۵۲۱ آمینواسید با وزن مولکولی ۵۸۷۴۱/۷ می باشند. نتایج ححاصل از ProtScale نشان داد که پروتئین حاصل بیشتر آبدوست بوده و در بالای خط افقی نمودار واقع می شود. نتایج بلاست نشان می دهد که ژن IFS1 در سویا با ژن IFS2 در شبدر سفید ۹۲% و ژن IFS1 در ماش و شبدر قرمز ۸۵% انطباق دارند و همچنین ژن IFS1 در گیاهان دیگری همچون نخودفرنگی، یونجه و شبدر سفید نیز وجود دارد. نتایج قسمت درون غشایی این آنزیم نشان داد که اسید آمینه های ۲۱-۰ در ناحیه ترانس غشایی قرار دارند. همچنین هضم توالی پروتئینی با استفاده از آنزیم تریپسین ۶۴ برش ایجاد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.