مقاله مدلسازی انتقال حرارت طی پاستوریزاسیون حرارتی تخم مرغ


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی انتقال حرارت طی پاستوریزاسیون حرارتی تخم مرغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی انتقال حرارت طی پاستوریزاسیون حرارتی تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی انتقال حرارت طی پاستوریزاسیون حرارتی تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی انتقال حرارت طی پاستوریزاسیون حرارتی تخم مرغ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آلودگی به توسط سالمونلا انتریدیس از عمده ترین خطرات مصرف تخم مرغ تازه می باشد. توسعه مدلی عددی برای توصف انتقال حرارت سه بعدی در تخم مرغ کامل طی پاستوریزاسیون با لحاظ تمامی اجزا آن برای بدست آوردن دما و مدت زمان مناسب برای اطمینان از نابودی عوامل بیماری زا و حفظ کیفیت تخم مرغ ضروری است. برای توسعه مدل عددی سه بعدی، معادلات دیفرانسیل جزئی حاکم بر انتقال حرارت با استفاده از مکانیسم هدایت در تخم مرغ کامل بر پایه گسسته سازی معادلات انتقال حرارت بر پایه روش المان محدود بر روی نرم افزار COMSOL multiphysics 3.5a حل شد، تأئید مدل بوسیله مقایسه نتایج پیش بینی شده توسط مدل با داده های نفوذ حرارتی اندازه گیری شده طی پاستوریزاسیون تخم مرغ انجام شد. مدل توسعه داده شده قادر به پیش بینی پروفیل های دمایی، نقطه سرد و شدت فرآیند حرارتی در داخل تخمر مرغ در دماهای مختلف پاستوریزاسیون می باشد. کیسه هوایی به صورت عایق عمل کرده و هر چه میزان کیسه هوایی بیشتر باشد انتقال حرارت کندتر شده و محل نقطه سرد تغییر می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.