مقاله مدل سازی جرمی گوجه فرنگی بر اساس مشخصه های فیزیکی و هندسی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدل سازی جرمی گوجه فرنگی بر اساس مشخصه های فیزیکی و هندسی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل سازی جرمی گوجه فرنگی بر اساس مشخصه های فیزیکی و هندسی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی جرمی گوجه فرنگی بر اساس مشخصه های فیزیکی و هندسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل سازی جرمی گوجه فرنگی بر اساس مشخصه های فیزیکی و هندسی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
اهمیت تولید اقتصادی گوجه، به همراه فنون فرآوری آن هر روز افزایش می یابد. فرآوری این محصول، شامل عملیاتی است که به منظور حفظ یا بهبود کیفیت، تغییرشکل و خصوصیات آن انجام می شود و در نهایت مواد پس از تبدیل و فرآوری، ارزش افزوده پیدا می کند. با توجه به آنکه مصرف کنندگان، میوه هایی با وزن یکسان و شکل یکنواخت را ترجیح می دهند بدین منظور مدل سازی جرمی این محصول در جهت درجه بندی، انتقال، فرآوری و بسته بندی ضروری می باشد. هدف از این تحقیق مدل سازی جرم گوجه فرنگی براساس مشخصه های فیزیکی و هندسی آنها می باشد. مدل ها بصورت خطی و غیرخطی در سه دسته ارائه شدند: ۱- مدل های تک متغیره و چند متغیره جرم براساس ابعاد؛ ۲- مدل های تک متغیره و چند متغیره جرم براساس سطوح تصویر ۳- مدل های تک متغیره و چند متغیره جرم براساس حجم واقعی، حجم محاسباتی کره بسط یافته، کره دوسرپهن و کره دوکی شکل. نتایج نشان داد که بالاترین ضریب تییین ((R(2 و کمترین خطای استاندارد برآورد (SEE) متعلق به مدل هایی است که بر مبنای اعداد بر اساس عرض، برمبنای سطوح تصویر براساس سطح تصویر دوم و بر مبنای حجم براساس حجم محاسباتی کره دوکی شکل بدست آمده اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.