مقاله کاهش خسارات اکسیداتیو ناشی از شوری در کیلان چینی از طریق کاربرد و مداخله اسید اسکوربیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاهش خسارات اکسیداتیو ناشی از شوری در کیلان چینی از طریق کاربرد و مداخله اسید اسکوربیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاهش خسارات اکسیداتیو ناشی از شوری در کیلان چینی از طریق کاربرد و مداخله اسید اسکوربیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش خسارات اکسیداتیو ناشی از شوری در کیلان چینی از طریق کاربرد و مداخله اسید اسکوربیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاهش خسارات اکسیداتیو ناشی از شوری در کیلان چینی از طریق کاربرد و مداخله اسید اسکوربیک :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
بمنظور ارزیابی تاثیر مثبت برگپاشی اسید اسکوربیک بر توانایی سازگاری گیاه کیلان چینی (Brassica alboglabra L.) به شوری، گیاهچه های جوان ( ۲۱ روز پس از جوانه زنی) با استفاده از اسید اسکوربیک ( ۰ و ۱۰ میلی مولار) برای مدت ۱۶ روز تیمار شدند. فعالیت آنتی اکسیدانهای آنزیمی شامل کاتاز (CAT)، پراکسیداز (POX) و اسکوربات پراکسیداز (APX) به همراه تغییرات محتوی پروتئین، کلروفیل و میزان پر اکسیداسیون چربی در نمونه های برگی سنجیده شدند. تغییرات واضح ناشی از شوری بر فعالیتآنتی اکسیدانهای آنزیمی، پراکسیداسیون چربی و محتوی پروتئین و کلروفیل مشاهده گردید. کاربرد اسید اسکوربیک منجر به افزایش فعالیت CAT و POX ، کاهش فعالیت APX و پر اکسیداسیون چربی و نیز افزایش محتوی پروتئین و کلروفیل گردید. نتایج این مطالعه نشان داد که کاربرد اسید اسکوربیک با تنظیم مکانیزم دفاعی و کاهش خسارات کشنده اکسیداتیو میتواند تحمل گیاه را ارتقا دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.