مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذر گونه Kochia prostrata بوسیله نمک سولفات سدیم (Na2So4)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذر گونه Kochia prostrata بوسیله نمک سولفات سدیم (Na2So4) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذر گونه Kochia prostrata بوسیله نمک سولفات سدیم (Na2So4)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذر گونه Kochia prostrata بوسیله نمک سولفات سدیم (Na2So4)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذر گونه Kochia prostrata بوسیله نمک سولفات سدیم (Na2So4) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این مطالعه اثر شوری بر جوانه زنی بذور گونه Kochia prostrate مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با هفت سطح شوری (صفر، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰ و ۱۶۰۰ میلی مولار نمک سولفات سدیم در سه تکرار مطالعه گردید. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که بین سطوح مختلف شوری از نظر درصد جوانه زنی در سطح آماری ۵ درصد تفاوت معنی داری وجود دارد. مقایسه میانگین درصد جوانه زنی نشان داد که با افزایش شوری از درصد جوانه زنی بذور کاسته می شود به طوری که کمترین درصد جوانه زنی مربوط به سطح شوری ۱۶۰۰ میلی مولار و بیشترین درصد جوانه زنی مربوط به تیمار شاهد بود. کاهش قابل ملاحظه ای از شوری ۸۰۰ میلی مولار تا ۱۶۰۰ میلی مولار (صفر درصد) را مشاهده نمودیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.