مقاله ماست و پنیر پروبیوتیک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ماست و پنیر پروبیوتیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ماست و پنیر پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ماست و پنیر پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ماست و پنیر پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این مقاله اثر پروبیوتیک ها بر دستگاه گوارش انسان، استفاده از پروبیوتیک ها در ماست و اثربخشی ماست به عنوان ماده غذایی حامل پروبیوتیک مورد بحث قرار گرفته است. تولید ماست زیستی، بقای گونه های پروبیوتیک در ماست در طول نگهداری تا فروش، ملاحظات فنی برای ترکیب میکروارگانیسم های پروبیوتیک با ماست و تکنولوژی کشت آغازگر از دیگر مباحث این مقاله در مورد ماست می باشد. اما در مورد پنیر، موانع فنی درگیر در توسعه و ثبات پنیر پروبیوتیک مطرح شده. پتانسیل پنیر به عنوان حامل پروبیوتیک و تاکید بر مزایای آن، در مقایسه با شیر و ماست تخمیری مورد بحث قرار می گیرد. پنیر تازه و پنیر رسیده نیز مورد بحث قرار گرفته و مسائل مربوط به بقای کشت های پروبیوتیک در این مواد غذایی در نظر گرفته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.