مقاله تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت که بوسیله همپوشانی پلی پروپیلن با نانو ذرات نقره و نانو ذرات سیلیکا آماده شده بود بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوههای تازه بریده شلیل رقم ردگلد در دمای ۰-۱ 0C و رطوبت نسبی ۹۰ تا ۹۵% بررسی شد. بسته بندی نانو در مقایسه با بسته بندی معمولی کاهش معنی داری در میزان پوسیدگی و میزان کاهش وزن داشت (P<./.1) فعالیت پلی فنل اکسیداز، پراکسیداز و شاخص قهوه ای شدن در میوه های بسته بندی شده در ظروف نانو کاهش یافت. این نتایج نشان میدهد که ظروف نانو میتواند تکنیک مناسبی برای حفظ کیفیت شلیل تازه بریده در طول دوره نگهداری باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.