مقاله گسارش آلودگی آب پرتقال پاستوریسه به باکتریBacillus licheniformis


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
32 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گسارش آلودگی آب پرتقال پاستوریسه به باکتریBacillus licheniformis دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گسارش آلودگی آب پرتقال پاستوریسه به باکتریBacillus licheniformis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گسارش آلودگی آب پرتقال پاستوریسه به باکتریBacillus licheniformis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گسارش آلودگی آب پرتقال پاستوریسه به باکتریBacillus licheniformis :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سابقه و هدف: حضور باکتری ها در اب میوه از جمله مشکلاتی است که در صنایع تولید آب میوه مسئله ساز است. عمده ی باکتری های مولد فساد آب میوه از جنس الیساسکلوباسیلوس هستند. این تحقیق به منظور جداسازی و شناسایی باکتر هایی که قادر به تحمل رایط پاستوریزاسیون آب پرتقال هستند انجام گرفته است. مواد و روش ها: ۱۶ نمونه اب پرتقال تهیه شد. نمونه ها در شرایط استریل باز شدند و ۰/۵ میلی لیتر از انها در محیط کشت وارنج سرم آگار تلقیح و در دمای ۴۳ درجه سانتی گراد انکوبه شد. پس از رشد باکتری و خالص سازی آن جدایه ها با استفاده از تست های بیوشیمیایی و آنتی بیوگرام مورد شناسایی قرار گرفتند. یافته ها: در نتیجه این تحقیق از ۱۶ نمونه آب پرتقال ۲ نمونه آلوده به باکتری بودند. باکتری جدا شده از این نمونه ها قادر به رشد در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد و تشکیل کیست روی محیط اورنج سرم آگار بود. این جدایه پس از شناسایی با استفاده از تست های مورد نظر سیستم طبقه بندی لینه Bacillus licheniformis تشخیص داده شد. نتیجه گیری: باکتری Bacillus licheniformis با توجه به تولید اسپورای مقاوم به دما و اسید علیرغم بیماریزا نبودن از این جنبه که در شناسایی اولیه با باسیل های موجود در آب میوه که عامل فساد هستند ممکن است اشتباه گرفته شود قابل اهمیت است، و باید تست های متمایز کننده ای را برای جداسازی آنها از آلیسایکلوباسسلوس ها انجام داد تا آب میوه تولیدی به اشتباه آلوده گزاش نشود. بعلاوه جداسازی این باکتری نشان دهنده نامناسب بودن شرایط ا عمال شده برای از بین بردن باکتری های موجود در آب میوه است و ممکن است امکان رشد باکتری های عالم فسادر آب میوه نیز فراهم شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.