مقاله کاربزدهای سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند بزای گوشت و محصولات ماهیچه ای


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربزدهای سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند بزای گوشت و محصولات ماهیچه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربزدهای سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند بزای گوشت و محصولات ماهیچه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربزدهای سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند بزای گوشت و محصولات ماهیچه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربزدهای سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند بزای گوشت و محصولات ماهیچه ای :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در سالهای اخیر علاقه به استفاده از سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند برای گوشت و محصولات گوشتی افزایش یافته است. بسته بندی فعال، به اختلاط مواد افزودنی در سیستم بسته بندی با هدف حفظ و افزایش کیفیت و ماندگاری محصول گوشتی اشاره دارد. سیستم های بسته بندی هوشمند انواعی هستند که وضعیت غذاهای بسته بندی شده را با دادن اطلاعاتی در مورد کیفیت مواد غذایی بسته بندی شده در طول حمل و نقل و ذخیره سازی نشان می دهند در صورتی که بسته بندی فعال با اعمال عملکردی بر روی محصول بسته بندی شده از تغییر ویژگی های آن جلوگیری می کند. سیستم های بسته بندی فعال مورد بحث عبارتند از جاذب های اکسیژن، جذب و ساطع کننده های دی اکسید کربن، عوامل کنترل رطوبت و تکنولوژی بسته بندی ضد میکروبی می باشد. در این تحقیق تکنیک های حسگر، شناساگرها (شامل شاخص های یکپارچگی، تازگی و زمان- دما (TTI) برای استفاده بالقوه در گوشت و محصولات گوشت ارزیابی شده است. همچنین آلودگی میکروبی ما ندگاری مواد غذایی را کاهش و خطر ابتلا به بیماری های ناشی از مواد غذایی را افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.