مقاله مطالعه تاثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ذرت (Zea Mays L) در شرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تاثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ذرت (Zea Mays L) در شرایط تنش خشکی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ذرت (Zea Mays L) در شرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ذرت (Zea Mays L) در شرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ذرت (Zea Mays L) در شرایط تنش خشکی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه ذرت، رقم هیبرید سینگل کراس ۷۰۴ ، به برگ پاشی سالیسیلیک اسید در شرایط تنش خشکی، در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان در سال ۱۳۹۲ به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با شش تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل سالیسیلیک اسید ( ۰ و ۱ میلی مولار) و تنش خشکی (۰، ۷۰ و ۵۰ درصد ظرفیت زراعی) بودند. نتایج نشان داد که اعمال تنش خشکی در هر دو سطح، باعث کاهش معنی دار محتوی نسبی آب برگ، کلروفیل b ،a و کلروفیل کل گردید و این کاهش در تنش ۵۰ درصد ظرفیت زراعی شدیدتر بود. همچنین هر دو سطح تنش، بویژه تنش ۵۰ درصد ظرفیت زراعی، افزایش معنیدار نشت یونی و میزان فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی کاتالاز، پراکسیداز و آسکوربات پراکسیداز را به همراه داشت. در مقابل، محلول پاشی بوته های ذرت با سالیسیلک اسید موجب افزایش محتوی نسبی آب برگ، کلروفیل b ،a و کلروفیل کل و فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی در هر دو شرایط تنش و عدم تنش خشکی گردید. به نظر می رسد که محلول پاشی سالیسیلیک اسید از طریق افزایش محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی و نیز با کاهش نشت یونی برگ، سبب افزایش مقاومت به خشکی در ذرت گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.