مقاله مقایسه اثر هیدروکلوئید دانه اسفرزه با ژلان و پکتین با متوکسیل بالا بر پایدارسازی دوغ


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر هیدروکلوئید دانه اسفرزه با ژلان و پکتین با متوکسیل بالا بر پایدارسازی دوغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر هیدروکلوئید دانه اسفرزه با ژلان و پکتین با متوکسیل بالا بر پایدارسازی دوغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر هیدروکلوئید دانه اسفرزه با ژلان و پکتین با متوکسیل بالا بر پایدارسازی دوغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر هیدروکلوئید دانه اسفرزه با ژلان و پکتین با متوکسیل بالا بر پایدارسازی دوغ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
دوغ که یکی از نوشیدنی های لبنی تخمیری و بومی ایران می باشد، به علت pH پائین (۴/۰۰) و تجمه کازئین ها در طول مدت زمان نگهداری (۱۵ روز) دو فاز می گردد. لذا در این تحقیق، مقایسه تأثیر سه هیدروکلوئید اسفرزه (۰/۲۵%)، ژلان (۱%) و بکتین با متوکسیل بالا (HMP) (0/35%) بر پایداری این نوشیدنی لبنی در مدت زمان نگهداری مورد بررسی قرار گرفت. مطابق نتایج بیشترین پایداری و قوام ظاهری در نمونه های حاوی ترکیب صمغ اسفرزه و پکتین مشاهده گردید. همچنین نتایج حاصل از آزمون توزیع اندازه ذرات نشان داد که استفاده از ژلان به طور معنی داری منجر به افزایش اندازه ذرات دوغ می گردد. ارزیابی حسی نمونه ها چنی یافته هایی را تأئید کرد و نشان داد که دوغ های حاوی پکتین و اسفرزه بهترین فرآورده ها نسبت به سایر نمونه می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.