مقاله مقایسه اثر فرآیند حرارتی و میدان الکتریکی پالسی در حفظ کیفیت آب گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر فرآیند حرارتی و میدان الکتریکی پالسی در حفظ کیفیت آب گوجه فرنگی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر فرآیند حرارتی و میدان الکتریکی پالسی در حفظ کیفیت آب گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر فرآیند حرارتی و میدان الکتریکی پالسی در حفظ کیفیت آب گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر فرآیند حرارتی و میدان الکتریکی پالسی در حفظ کیفیت آب گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این مقاله به ارزیابی فرایند میدان الکتریکی پالسی (PEF) در غیر فعال سازی میکروارگانیسم در اب گوجه فرنگی همچنین تأثیر آن روی کیفیت آب گوجه در مقایسه با فرایند حرارتی پرداخته شده است. که با استفاده از پالس کوتاه الکتریکی برای غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها و بالا بردن کیفیت تغذیه ای و حسی محصول کمک می گیرند. نتایج نشان داد: فرآیند PEF می تواند در غیر فعال سازی میکروبی و افزایش ماندگاری تأثیر گذار باشد اما به طور کامل باعث تجزیه میکرواورگانیسم ها نمی شود. به علاوه فرایند PEF باعث غیر فعال سازی ۵۴% از لیپوکسیژناز شد. که این آنزیم نقش مهمی در بهبود عطر و طعم آب گوجه ایفا می کند. به دلیل وجود فعالیت لیپوکسیژناز باقیمانده در این فرایند و نابودی این آنزیم طی فرایند حرارتی، فرایند PEF نسبت به فرایند حرارتی می تواند در عطر و طعم نقش مؤثرتری داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.