مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
با توجه به تاثیر شوری آب آبیاری، کود نیتروژن و اثر متقابل آنها بر عملکرد و صفات مورفولوژیک گیاه برنج هاشمی که رقم غالب منطقه می باشد آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان در سال زراعی ۱۳۹۱-۱۳۹۰ به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های پایه کامل تصادفی در ۳ تکرار و با ۶ تیمار آب آبیاری (۱- آب چاه (تیمار شاهد)، ۲- رودخانه سپیدرود، ۳- مخلوط آب رودخانه سپیدرود و آب دریای خزر به نسبت ۵ و ۱۰ درصد و ۴- مخلوط آب چاه و آب دریای خزر به نسبت ۵ و ۱۰ درصد) و ۳ سطح کودی (صفر، ۴۵ و ۹۰ کیلوگرم اوره در هکتار) اجرا گردید. نتایج نشان داد که ترکیب آب دریا باعث کاهش قابل قبول میزان صفات مورد نظر ارزیابی در برنج شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.