مقاله مطالعه اثراضافه کردن اسانس های آویشن، نعنا و دارچین بر روی خصو صیات حسی شیر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثراضافه کردن اسانس های آویشن، نعنا و دارچین بر روی خصو صیات حسی شیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثراضافه کردن اسانس های آویشن، نعنا و دارچین بر روی خصو صیات حسی شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثراضافه کردن اسانس های آویشن، نعنا و دارچین بر روی خصو صیات حسی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثراضافه کردن اسانس های آویشن، نعنا و دارچین بر روی خصو صیات حسی شیر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به اهمیت شیر و تمایل به مصرف طعم دهنده های طبیعی در ایران، تولید شیر طعم دار به عنوان یک فرآورده بومی ضروری به نظر می رسد تا بدین ترتیب احتمالاً در ارزش افزوده و نیز کیفیت تغذیه ای فراورده یادشده دیدگاه جدیدی ارائه گردد. هدف از انجام این تحقیق افزایش مصرف شیر و بهبود طعم بوده که جهت رسیدن به آن شیر را با اسانس های دارچین ، آویشن و نعناء در سه سطح ۰/۲، ۰/۵ و ۰/۸ غنی سازی شد. در این آزمون از ۹ نفر ارزیاب جهت آزمون حسی استفاده شده است که با توجه به امتیازدهی، شیر با اسانس نعناء و دارچین بیش ترین امتیاز را به خود اختصاص داده اند ولی شیر با اسانس آویشن مورد پسند واقع نشده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.