مقاله مزوری بز امکان تولیذ نشاسته مقاوم و کاربزدهای آن در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مزوری بز امکان تولیذ نشاسته مقاوم و کاربزدهای آن در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مزوری بز امکان تولیذ نشاسته مقاوم و کاربزدهای آن در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مزوری بز امکان تولیذ نشاسته مقاوم و کاربزدهای آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مزوری بز امکان تولیذ نشاسته مقاوم و کاربزدهای آن در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
با توجه به روند رو به رشد تولید محصولات غذایی پری بیوتیک، به ویژه غذاهای غنی شده با فیبرهای رژیمی، گرایش صنایع غذایی به سمت تولید چنین محصولاتی افزایش یافته است. در میان فیبرهای رژیمی، نشاسته مقاوم به علت ویژگی های منحصر به فردی که داراست، در صنایع مختلف کابرد وسیعی یافته است. از سوی دیگر در سالهای اخیر تولید انواع نشاسته مقاوم به روش های شیمیایی و آنزیمی نیز مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این مطالعه، بررسی امکان تولید نشاسته مقاوم، کاربرد آن در صنایع غذایی گوناگون و تأثیر آن بر کیفیت محصول نهایی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.