مقاله مروری بر کاربرد حسگرهای دی اکسید کربن در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر کاربرد حسگرهای دی اکسید کربن در بسته بندی هوشمند مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد حسگرهای دی اکسید کربن در بسته بندی هوشمند مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد حسگرهای دی اکسید کربن در بسته بندی هوشمند مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر کاربرد حسگرهای دی اکسید کربن در بسته بندی هوشمند مواد غذایی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف: اخیراً نیاز به غذاهای با ایمنی و کیفیت بالا در کنار تغییر نگرش مصرف کنندگان، باعث پیشرفت، ابداع و نوآوری در فناوری بسته بندی شده است. نمونه ای از این پیشرفت ها، تکنولوژی بسته بندی هوشمند است که قادر به کنترل و همچنین انتقال اطلاعات راجع به کیفیت غذاها می باشد. در کل، افزایش گاز دی اکسید کربن در بسته بندی، یکی از اولین نشانه های آغاز فساد ماده غذایی است. بنابراین یک حسگر (Sensor) دی اکسید کربن که به بسته بندی متصل می شود به خوبی می تواند کیفیت ماده غذایی را تا رسیدن به دست مصرف کننده، کنترل کند. در مقاله مروری حاضر به بررسی انواع حسگرهای دی اکسید کربن که برای بسته بندی مواد غذایی مناسب هستند و پیشرفت های آن پرداخته شده است. نتایج و بحث: بازنگری مطالعات مختلف بیانگر این است که این حسگرها کاربرد وسیعی ندارند زیرا بسیاری از آنها برای بسته بندی مواد غذایی مناسب نبوده و دارای کاستی هایی مانند قیمت بالای تجهیزات و اندازه بزرگ هستند. بنابراین، پیشرفت در طراحی حسگرهای دی اکسید کربن با کارایی بالا برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی، ضروری به نظر می رسد. نتیجه گیری کلی: این گونه می توان نتیجه گرفت که حسگرهای بصری دی ا کسید کربن برای کاربرد در شناساگرهای بسته های مواد غذایی مناسب هستند. به خصوص، حسگرهای نوری خشک شامل شناساگر رنگی حساس به pH که برای استفاده در پایش (CO(2 و یا شناساییی فساد در مواد غذایی مناسب تر هستند. با این حال، مسائلی مانند مداخله ی رطوبت، قیمت و ایمنی برای کاربرد بهتر حسگرها، باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرند. از طرف دیگر، حسگرهای کریستالی فوتونی به علت قیمت کم، ماندگاری زیاد، مناسب بودن برای انواع نمونه ها و یا زمان واکنش سریع، گسترش زیادی یافتند. با این حال، ساخت حسگرهای مخصص و مناسب برای استفاده در مواد غذایی، نیازمند تحقیقات و پژوهش های بیشتری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.