مقاله مروری بر عملکرد و کاربردهای انرژی اولتراسونیک در فرایندهای صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر عملکرد و کاربردهای انرژی اولتراسونیک در فرایندهای صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر عملکرد و کاربردهای انرژی اولتراسونیک در فرایندهای صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر عملکرد و کاربردهای انرژی اولتراسونیک در فرایندهای صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر عملکرد و کاربردهای انرژی اولتراسونیک در فرایندهای صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کاربردهایی که برای اولتراسوند مطرح می باشد شامل طیف وسیعی از فرآیندهای موجود و متداول صنایع غذایی تا فرآیندهای نوین است که امکان استفاده از منابع انرژی م عمول در آن امکان پذیر نمی باشد. در این مقاله سعی شده به برخی از این کاربردها اشاره شود. از جمله کاربردهای اولتراسونیک در فرآیندهای اندازه گیری می توان به بررسی بافت، ویسکوزیته و غلظت برخی مواد غذایی جامد و مایع، اندازه گیری ضخامت، سطح و درجه حرارت و همچنین تعیین ترکیبات میوه، سبزیجات، گوشت، لبنیات و سایر محصولات اشاره کرد. همچنین اولتراسونیک کاربرد زیادی در فرآیندهای مواد غذایی از جمله ایجاد خلاء دپلیمرلیزه کردن، برش، تخمیر، امولسیفیکاسیون و هموژنیزاسیون، خشک کردن، استرایلزسیون و پاستوریزاسیون، استخراج و ; دارد. علاوه بر آن کاربرد اولتراسونیک در نگهداری مواد غذایی سبب صرفه جویی قابل توجه انرژی و امنیت بالای محصول می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.