مقاله مروری بر سیستم های انتقال بر پایه نانو امولسیون برای فراورده های غذایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر سیستم های انتقال بر پایه نانو امولسیون برای فراورده های غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر سیستم های انتقال بر پایه نانو امولسیون برای فراورده های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر سیستم های انتقال بر پایه نانو امولسیون برای فراورده های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر سیستم های انتقال بر پایه نانو امولسیون برای فراورده های غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
یکی از چالش های امروزی در صنایع غذایی این است که از یک سو انتقال مواد مغذی و فواید آن از نظر سلامتی برای مصرف کننده رعایت شود و از سویی دیگر بتوان طعم و رایحه محصول را بهبود بخشید. با توجه به اینکه تعداد زیادی از عناصر غذایی اصلی و ریز مغذی ها در سیستم های آبی به سختی حل می شوند، افزودن مستقیم ترکیبات و عناصر فعال به مواد غذایی در بسیاری ازموارد مشکلاتی در محصول مورد نظر ایجاد می کنند که دستیابی به هدف نهایی را ناممکن می سازند. این مشکلات عبارت اند از: (الف) تغیرات ناخواسته در پایداری فیزیکی، شیمیایی، ظاهر، بافت، طعم، رایحه و دسترسی زیستی (ب) عدم سازگاری میان عناصر غذایی فعال و ماتریس غذایی (ج) رهایش و یا جذب ماده به صورت غیر قابل کنترل. یکی از جدیدترین و کاربردی ترین فناوری های مورد استفاده برای غلبه بر مشکلات مذکور، استفاده از نانوامولسیون ها برای ساخت سیستمهای پوشینه سازی (انکپسوله کردن) به منظور انتقال ترکیبات فراسودمند به ویژه ترکیبات نامحلول در آب مانند انواع ریزمغذی ها، غذا داروها، طعم دهندهها، پاداکسنده ها و پادمیکروب ها است که در سالهای اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است. در این مقاله به بررسی نانوامولسیون ها و نانو کپسول ها به عنوان یکی از سیستم های تحویل کارآمد در انتقال مواد مغذی، روش های مختلف کم انرژی و پرانرژی در تولید نانوامولسیون ها، مواد مورد استفاده در ساخت آن ها (حلال ها، امولسیفایرها و ترکیبات فراسودمند) و چالش های موجود در بکارگیری آنها در ماتریس غذایی پرداخته خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.