مقاله مروری بر خواص شیرین بیان و فرآورده های آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر خواص شیرین بیان و فرآورده های آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر خواص شیرین بیان و فرآورده های آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر خواص شیرین بیان و فرآورده های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر خواص شیرین بیان و فرآورده های آن :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
شیرین بیان (licorice) با نام علمی .Glycyrrhizaglabra L از خانواده ی Fabaceae است. جنس Glycyrrhiza دارای حدوداً ۳۰ گونه مختلف از جمله G. inflate ،G. uralensis ،G. Glabra می باشد.با استفاده از روشهای مختلف مثل HPLC، ترکیبات گوناگونی در عصاره ی ریشه ی شیرین بیان شناسایی شده و فعالیت بیولوژیک هر یک از آنها مورد مطالعه قرار گرفته است.ریشه ی شیرین بیان یا به صورت پودر شده و یا با استفاده از روشهای مختلف،عصاره گیری شده و مورد استفاده قرار می گیرد.ازعصاره شیرین بیان به عنوان شیرین کننده،درمحصولات غذایی استفاده شده و می تواند جایگزین مناسبی برای شکر جهت تولید شیرینی های رژیمی برای بیماران مبتلا به بیماری قند خون به شمار آید.از این ماده برای عطر و طعم دادن به نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی، محصولات پخته شده، فرآورده های لبنی فریز شده، ژلاتین ها و پودینگ ها، فرآورده های گوشتی و سس های شیرین استفاده می شود.همچنین دارای خواص آنتی اکسیدان طبیعی وتولید کف می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.