مقاله مروری بر خواص بیولوژیکی لاکتولوز و کاربرد آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر خواص بیولوژیکی لاکتولوز و کاربرد آن در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر خواص بیولوژیکی لاکتولوز و کاربرد آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر خواص بیولوژیکی لاکتولوز و کاربرد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر خواص بیولوژیکی لاکتولوز و کاربرد آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
دی ساکارید لاکتولوز، یک شکر مصنوعی با تاثیر آشکار بر هضم و گوارش انسان میباشد که نظیر لاکتوز، نقش بسیار مهمی در صنایع لبنی بازیمی کند.توجه بیش از حد به آن طی پنج دهه ی اخیر، به دو جنبه ی آن برمی گردد: لاکتولوز نه تنها به عنوان یک آشکارکننده ی سوبسترا برای شیرهای حرارت دیده است، بلکه یکی از با ارزشترین مشتقات لاکتوز، با خواص درمانی میباشد.به دلیل اینکه لاکتولوز به هنگام عبور از معده و روده باریک، دست نخورده باقی می ماند، میتوان در درمان یبوست، به عنوان یک ماده ملین از آن استفاده نمود. عملکرد پری بیوتیکی لاکتولوز، آن را به یک ماده ی ارزشمند در بهبود سلامت عمومی فرد مصرف کننده، تبدیل کرده است. خواص لاکتولوز یعنی تغییر در میکروفلور روده و تولید متابولیت های مهم دلخواه، باعث مزایای تغذیه ای بی شمار آن است که باعث شده توجه به آن به عنوان یک غذای عملگر، طی دهه های اخیر، افزایش چشم گیری داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.