مقاله ویژگی ها و روش های تولید کف میکروسلولی نشاسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ویژگی ها و روش های تولید کف میکروسلولی نشاسته دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ویژگی ها و روش های تولید کف میکروسلولی نشاسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی ها و روش های تولید کف میکروسلولی نشاسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ویژگی ها و روش های تولید کف میکروسلولی نشاسته :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
کف میکروسلولی نشاسته، ترکیبی متخلخل است که خلل و فرج آن در حد میکرومتر می باشد. این کف به روش های مختلفی مانند اکستروژن توسط سیالات فوق بحرانی، تکنیک تعویض حلال و خشک کردن انجمادی از ژل نشاسته تولید می شود و به دلیل خ واص منحصر به فردی مانند غیر سمی بودن، زیست تجزیه پذیری، زیست سازگاری، چگالی کم، سطح مخصوص زیاد، حجم بالا و ا ندازه کوچک حفرات کاربردهای متنوعی در صنعت غذا یافته است. مانند استفاده به عنوان جایگزین مواد پلی مری سنتزی بسته بندی و یا به عنوان حامل مواد فرار، ویتامین ها و داروها و پس از آن رهایش کنترل شده آنها. در برخی مواقع برای بهبود کارایی کف نشاسته باید اطلاحاتی را در آن انجام داد به عنوان مثال ایجاد اتصالات عرضی در نشاسته سبب بهبود فرایند تعویض حلال می شود چون طی این فرایند، وزن مولکولی نشاسته افزایش یافته و حلالیت آن در آب و ا تانول کاهش می یابد و علاوه بر این در طی این فرایند سطح مخصوص و مقاومت حفرات افزایش خواهند یافت. در این مقاله به بررسی روش های مختلف تولید کف میکروسلولی نشاسته و مقایسه خصوصیات کف های حاصله و همچنین روش های اصلاح آنها می پردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.