مقاله نیاز سنجی و کاربرد حسگرهای هوشمند بویایی وچشایی درصنایع غذایی کشور


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نیاز سنجی و کاربرد حسگرهای هوشمند بویایی وچشایی درصنایع غذایی کشور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نیاز سنجی و کاربرد حسگرهای هوشمند بویایی وچشایی درصنایع غذایی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نیاز سنجی و کاربرد حسگرهای هوشمند بویایی وچشایی درصنایع غذایی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نیاز سنجی و کاربرد حسگرهای هوشمند بویایی وچشایی درصنایع غذایی کشور :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
حسگرهای هوشمند بویایی و چشایی از جمله حسگرهای مهم ، پیچیده و دارای فناوری ساخت پیشرفته می باشند که به تدریج جای خود رادر عرصههای مختلف به ویژه صنعت غذا باز نموده اند. با توجه به کاربردهای فراوان حسگرهای بویایی و چشایی در صنعت غذا و عدم سابقه تحقیق مدون وهدفمند در سطح کشور، در این تحقیق ابتدا نیاز سنجی در حوزه صنایع غذایی کشور انجام گردید، سپس بر مبنای شناسایی نوع حسگر مورد نیاز وکاربرد اختصاصی مورد نظر، امکان سنجی فنی و دستیابی به دانش ساخت حسگرهای هوشمند بویایی و چشایی با کاربرد ویژه در صنعت غذا موردمطالعه قرار گرفته و مدل ساخت دستگاه طراحی گردید. این مقاله ضمن بررسی اصول عملکرد و فناوری ساخت حسگرهای هوشمند بویایی – چشایی و کاربرد ویژه در صنعت غذا ، جنبه های کاربردی و اقتصادی این حسگرها از منظر بازار مصرف بالقوه و بالفعل در کشور را مورد بحث قرار داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.