مقاله تغییرات بیو شیمیایی گلیکوزیدهای ایریدوئیدی موجود در گیاه دارویی اسفرزه تحت تاثیر کودهای آلی،زیستی و شیمیایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات بیو شیمیایی گلیکوزیدهای ایریدوئیدی موجود در گیاه دارویی اسفرزه تحت تاثیر کودهای آلی،زیستی و شیمیایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات بیو شیمیایی گلیکوزیدهای ایریدوئیدی موجود در گیاه دارویی اسفرزه تحت تاثیر کودهای آلی،زیستی و شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات بیو شیمیایی گلیکوزیدهای ایریدوئیدی موجود در گیاه دارویی اسفرزه تحت تاثیر کودهای آلی،زیستی و شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات بیو شیمیایی گلیکوزیدهای ایریدوئیدی موجود در گیاه دارویی اسفرزه تحت تاثیر کودهای آلی،زیستی و شیمیایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
کاربرد صحیح عناصر غذایی نه تنها نقش اساسی در افزایش عملکرد گیاهان دارویی دارد بلکه بر کمیت و کیفیت مواد موثره آن نیز تاثیرگذار است. اما تحقیقات اندکی جهت افزایش کمی و کیفی این مواد تحت تاثیر کودها انجام گرفته است. با توجه به اهمیت بالای دارویی گیاه اسفرزه، در این تحقیق تاثیر تیمارهای مختلف کودی روی کمیت و کیفیت گلیکوزیدهای ایریدوئیدی این گیاه که از مهمترین مواد موثره دارویی هستند مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۶ تیمار کودی و ۴ تکرار در سال زراعی ۹۰-۱۳۸۹ در مزرعه تحقیقاتی پردیس دانشگاه زابل اجرا شد. تیمارهای کودی شامل ورمی کمپوست، کود دامی، فسفات زیستی بارور۲، فسفات زیستی بارور ۳، سوپر فسفات تریپل و شاهد بودند. نمونه های گیاهی با استفاده از متانول ۸۰ درصد عصاره گیری و پس از تبخیر، یک استاندارد داخلی (Phenyl 1–D-glucose) به نمونه ها اضافه و جهت حذف ترکیبات هیدروفوبی از اتر استفاده شد. از دستگاه کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی (GC-Mas) برای شناسایی و اندازه گیر گلیکوزیدهای ایریدوئیدی در برگ اسفرزه استفاده شد. بیشترین درصد آربورسکوزید و جنیپوزیدیک اسید تحت تاثیر فسفات بارور ۲ و بیشترین میزان کاتالپول، اوکوبین و اچیناکوزید تحت تاثیر فسفات باروز ۳ حاصل شد. بیشترین درصد ماسانوزیدیک اسید به سوپرفسفات تریپل اختصاص داشت. کودهای آلی بیشترین درصد ماجوروزید و ورباسکوزید را تولید کردند. بیشترین میزان گاردوزید و ملیتوزید از تیمار شاهد حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.