مقاله تعیین ضرایب همبستگی فنوتیپی و تجزیه علیت عملکرد دانه ۱۰ لاین امید بخش گندم نان تحت شرایط تنش رطوبتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین ضرایب همبستگی فنوتیپی و تجزیه علیت عملکرد دانه ۱۰ لاین امید بخش گندم نان تحت شرایط تنش رطوبتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین ضرایب همبستگی فنوتیپی و تجزیه علیت عملکرد دانه ۱۰ لاین امید بخش گندم نان تحت شرایط تنش رطوبتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ضرایب همبستگی فنوتیپی و تجزیه علیت عملکرد دانه ۱۰ لاین امید بخش گندم نان تحت شرایط تنش رطوبتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین ضرایب همبستگی فنوتیپی و تجزیه علیت عملکرد دانه ۱۰ لاین امید بخش گندم نان تحت شرایط تنش رطوبتی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی کارایی روش های آماری چند متغیره در گروه بندی و ارزیابی خصوصیات اگرومورفولوژیک، اجزای عملکرد اقتصادی ۱۰ لاین امید بخش گندم نان تحت شرایط تنش رطوبتی آخر فصل، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ انجام شد.محاسبه همبستگی فنوتیپی بین صفت عملکرد اقتصادی با سایر صفات نشان داد که این صفت با صفات ELWR،وزن دانه در سنبله ،در شاخص سنبله و شاخص برداشت همبستگی مثبت و معنی داری دارد. (۰/۰۵>p) نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام نیز بیانگر این بود که مهمترین صفات تاثیر گذار بر صفت عملکرد اقتصادی به ترتیب شاخص عملکرد برداشت،عملکرد زیست توده تعداد دانه در سنبله شاخص برداشت سنبله بودند که در مجموع ۹۸ درصداز تغییرات عملکرد را توجیه نمودند.بر اساس نتایج تجزیه علیت صفات شاخص برداشت و زیست توده بیشترین تاثیر مستقیم و صفت زیست توده بیشترین تاثیر غیر مستقیم را (از طریق کاهش شاخص برداشت) بر عملکرد اقتصادی داشتند که می توان از این صفات در انتخاب ارقام پر محصول گندم در تنش رطوبتی آخر فصل استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.