مقاله مقایسه ی اثر فرآیند مالت سازی بر خصصویات کمی و کیفی عصاره مالت سه رقم جو (صحرا، جنوب، دشت)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه ی اثر فرآیند مالت سازی بر خصصویات کمی و کیفی عصاره مالت سه رقم جو (صحرا، جنوب، دشت) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ی اثر فرآیند مالت سازی بر خصصویات کمی و کیفی عصاره مالت سه رقم جو (صحرا، جنوب، دشت) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ی اثر فرآیند مالت سازی بر خصصویات کمی و کیفی عصاره مالت سه رقم جو (صحرا، جنوب، دشت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه ی اثر فرآیند مالت سازی بر خصصویات کمی و کیفی عصاره مالت سه رقم جو (صحرا، جنوب، دشت) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
مالت سازی یک فرآیند پیچیده بیوتکنولوژی است که شامل خیساندن، جوانه زنی و خشک کردن مالت جوانه زده در شرایط کنترل شده دما و رطوبت می باشد. هدف از انجام این پژوهش بررسی تغییرات خصوصیات کمی و کیفی دانه در طول پروسه ی جوانه زنی و مقایسه ی آنها با یکدیگر و معرفی بهترین رقم جو به منظور استفاده در فرآیند مالت سازی می باشد: که بدین منظور ابتدا ارقام جو (دشت، جنوب و صحرا) از مزارع تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر استان البرز، تهیه و خصوصیات کمی و کیفی عصاره آنها شامل اندازه گیری قدرت دیاستیک، راندمان استخراج عصاره سرد، راندمان استخراج عصاره گرم، بریکس و pH در خ لال فرایند جوانه زنی، در یک بازه زمانی ۱۴۴ ساعته (معادل هفت روز جوانه زنی) هر ۲۴ ساعت یکبار مورد ارزیابی قرار گرفتند. برای آنالیز آماری داده ها از نرم افزار Minitab-16 استفاده شد. مقایسه میانگین داده ها نیز با استفاده از آزمون توکی در سطح ۰/۰۱ انجام گریدد. نتایج این تحقیق نشان داد طی فرایند مالت سازی قدرت دیاستاتیک، بازدهی استخراج عصاره آب سرد و گرم همچنین میزان بریکس افزایش : اما pH کاهش یافتند (P0/01). به طور ک لی می توان گفت رقم صحرا دارای ویژگی های بهینه و قابل پذیرش تری برای انتخاب در فرآیند مالت سازی می باشد. همچنین با توجه به اینکه ویژگی های اندازه گیری شده برای این رقم (صحرا) بین ساعات ۱۲۰ تا ۱۴۴ ام (روز ششم تا هفتم فرآیند جوانه زنی) دچار تغییر جندانی نشده اند، لذا برای رقم صحرا مدت زمان جوانه زنی شش روز پیشنهاد می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.