مقاله تأثیر غلظتهای مختلف نیترات کادمیوم و سولفات آهن بر جوانه زنی بذور سویا و کتان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر غلظتهای مختلف نیترات کادمیوم و سولفات آهن بر جوانه زنی بذور سویا و کتان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر غلظتهای مختلف نیترات کادمیوم و سولفات آهن بر جوانه زنی بذور سویا و کتان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر غلظتهای مختلف نیترات کادمیوم و سولفات آهن بر جوانه زنی بذور سویا و کتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر غلظتهای مختلف نیترات کادمیوم و سولفات آهن بر جوانه زنی بذور سویا و کتان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
جوانه زنی بذر یکی از مراحل بحرانی و مهم در دوره رشد گیاه محسوب میشود که در خاکهای آلوده در معرض تنش فلزات سنگینی از قبیل کادمیوم قرار میگیرد. در این آزمایش برهمکنش غلظتهای مختلف نیترات کادمیوم (۰، ۳، ۶، ۹، ۱۲، ۱۵، ۱۸، ۲۱، ۲۴، ۲۷ و ۳۰ میلی مولار) و سولفات آهن (۰ و ۰/۰۰۵ گرم در لیتر)، بر جوانه زنی دو گیاه سویا و کتان مورد مطالعه قرار گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار در آزمایشگاه بذر دانشگاه یاسوج انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت نیترات کادمیوم درصد و سرعت جوانهزنی هر دو گیاه بشدت کاهش یافت، اما بذر گیاه سویا نسبت به کتان حساسیت بیشتری به اثرات سمیت نیترات کادمیوم داشت، بطوریکه جوانهزنی سویا در ۶ میلیمولار نیترات کادمیوم به صفر نزدیک شد درحالیکه برای کتان این غلظت ۹ میلیمولار بود. بعلاوه سولفات آهن نتوانست جوانهزنی این دو گیاه را بهبود ببخشد و در عوض، نسبت به تیمار صفر سولفات آهن، در تمام غلظتهای نیترات کادمیوم، البته به جز برای سویا در غلظتهای ۲۴ تا ۳۰ میلیمولار، باعث کاهش جوانه زنی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.