مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی دو اسانس دارچین و زیره با روش آزمایشگاهی قدرت احیا کنندگی (reducing power)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی دو اسانس دارچین و زیره با روش آزمایشگاهی قدرت احیا کنندگی (reducing power) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی دو اسانس دارچین و زیره با روش آزمایشگاهی قدرت احیا کنندگی (reducing power)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی دو اسانس دارچین و زیره با روش آزمایشگاهی قدرت احیا کنندگی (reducing power)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی دو اسانس دارچین و زیره با روش آزمایشگاهی قدرت احیا کنندگی (reducing power) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که با مکانیسم های متفاوت از جمله احیاء رادیکال های آزاد آغاز گر در روند اکسیداسیون به عنوان یکی ازمهمترین راهکارهای جلوگیری از فساد اکسیداتیو چربی ها در مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. در این راستا با توجه به خاصیت سرطان زاییآنتی اکسیدان های سنتزی، دانشمندان در سراسر دنیا به دنبال کشف جایگزین های طبیعی به خصوص با منشاء گیاهی برای آنها و مقایسه اثر اینترکیبات گیاهی هستند. لذا هدف از انجام این تحقیق مقایسه اثر آنتی اکسیدانی دو اسانس دارچین و زیره بر اساس قدرت احیا کنندگی آنها می باشد.نتایج نشان داد که اسانس دارچین از لحاظ فعالیت آنتی اکسیدانی نسبت به اسانس زیره به مراتب قوی تر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.