مقاله مقایسه خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه رازیانه با ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی در روغن زیتون


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه رازیانه با ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی در روغن زیتون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه رازیانه با ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی در روغن زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه رازیانه با ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی در روغن زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه رازیانه با ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی در روغن زیتون :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: هدف از این پژوهش مقایسه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه رازیانه با آنتی اکسیدانی سنتزی BHT, BHA و ترکیب ۱:۱ آنها در روغن زیتون می باشد. مواد و روش ها: در این پژوهش دانه های رازیانه پس از جداسازی ناخالصی ها، آسیاب گردیده و سپس از الک با مش ۳۵ عبور داده شد. سپس عملیات عصاره گیری با استفاده از اتانول ۹۶ % بوسیله دستگاه کلونجر انجام گرفت و پس از آن با استفاده از قیف بوخنر عصاره حاصله صاف گردید و در نهایت با استفاده از دستگاه روتاری اواپراتور تا ۵% وزن اولیه تغلیظ گردید. خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی استخراج شده با غلظت ۷۵ppm از آنتی اکسیدانهای سنتزی BHA, BHT و ترکیب آنها در روغن زیتون بر اساس اندازهگیری تغییرات اندیس پراکسید و اندیس آنیزیدین طی یک دوره ۲۸ روزه در روغن زیتون که در دمای ۹۰ درجه سانتی گراد نگهداری می گردید اندازه گیری شد. نتایج و بحث: نتایج حاصل از اندازه گیری اندیس پراکسید نشان داد که عصاره اتانولی دانه گیاه رازیانه در غلظت ۱۵۰ppm به صورت موفقیت آمیزی می تواند با غلظت ۷۵ppm از آنتی اکسیدانهای سنتزی BHT و BHA و ترکیب دو آنتی اکسیدان سنتزی رقابت کند. نتایج حاصل از اندازه گیری اندیس آنیزیدین نشان داد که غلظت ۱۵۰ppm 150 عصاره اتانولی رازیانه نسبت به نمونه شاهد به میزان معنی داری (P<0.05) اندیس آنیزیدین را کاهش داد. همچنین این غلظت از عصاره رازیانه تفاوت معنی داری با غلظت BHT, BHA75ppm و اثر ترکیبی BHA و BHT بر کاهش اندیس آنیزیدین نشان داد. نتیجه گیری کلی: نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که که عصاره اتانولی دانه گیاه رازیانه به صورت موفقیت آمیزی می تواند به عنوان جایگزینی برای آنتی اکسیدان سنتزی عمل کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.