مقاله تعیین برخی خصوصیات فیزیکی چهار رقم پسته(خنجری دامغان، ممتاز، فندقی و اوحدی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین برخی خصوصیات فیزیکی چهار رقم پسته(خنجری دامغان، ممتاز، فندقی و اوحدی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی خصوصیات فیزیکی چهار رقم پسته(خنجری دامغان، ممتاز، فندقی و اوحدی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی خصوصیات فیزیکی چهار رقم پسته(خنجری دامغان، ممتاز، فندقی و اوحدی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی خصوصیات فیزیکی چهار رقم پسته(خنجری دامغان، ممتاز، فندقی و اوحدی) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مشخصات فیزیکی محصولات کشاورزی به منظور طراحی بهینه ماشینها فراوری، کاشت و برداشت و همچنین به منظور کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات طی عملیات برداشت از اهمیت فراوانی برخوردار میباشد. خصوصیات فیزیکی پسته و مغز آن برای طراحی تجهیزات فرآوری، انتقال، سورتینگ و جداسازی مهم است. طراحی این دستگاهها بدون توجه به اینمسائل ممکن است نتایج ضعیفی را به بار آورد. در این پژوهش برخی از خصوصیات فیزیکی مورد نیاز در طراحی دستگاه های فراوری پسته تعیین شده است. این خصوصیات شامل ابعاد اصلی، قطر متوسط هندسی، قطر متوسط حسابی، ضریب کرویت،مساحت سطح رویه، جرم در شش سطح رطوبتی ۲۵،۳۰ ۳۵ و ۱۵% بر پایه تر تعیین و اثر محتوای رطوبت بر این خواص مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که کاهش محتوای رطوبت محصول اثر معنی داری بر خواص فیزیکی محصول از جمله: ابعاد اصلی، قطر متوسط هندسی، قطر متوسط حسابی، ضریب کرویت، مساحت سطح رویه و جرم دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.