مقاله ارزیابی پوشش های بسته بندی نانودر افرایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی پوشش های بسته بندی نانودر افرایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پوشش های بسته بندی نانودر افرایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پوشش های بسته بندی نانودر افرایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پوشش های بسته بندی نانودر افرایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ماهی قزل آلا علاوه بر بازار پسندی، به دلیل عرضه به صورت زنده، جایگاه ویژه نسبت به آبزیاندیگر در سبد غذایی خانوار ایرانی دارد. با توجه به ارزش تغذیه ای ماهی و از طرفی کوتاه بودن مدت نگاهداری آن به دلیل رشد سریع میکروارگانیسم ها و فسادپذیری، اهمیت به کارگیری پوشش های بسته بندی را می توان از دو جهت بررسی نمود. اولاً بازاریابی محصول، که قرار است محصول بسته بندی شده از شهرهای شمالی کشور به پایتخت و یا از پایتخت به کشور دیگری منتقل شود. ثانیاً پوشش بسته بندی بر مدت ماندگاری و خواص ارگانولپتیک محصول (مزه، عطر، رنگ، شکل ظاهری، بافت) تأثیر گذار است. پوشش های بسته بندی نانو یکی از راهکارهای جدید بسته بندی برای افزایش کیفیت و امنیت مواد غذایی است که استفاده از پوشش های بسته بندی نانو تحولی بزرگ در صادرات محصولات فسادپذیر است. در این روش از ۲ نمونه پوشش های بسته بندی حاوی نانوذرات نقره پوشش دهی شده روی دی اکسید تیتانیوم برای بسته بندی ماهی قزل آلا رنگین کمان استفاده شده است. ماهی قزل آلا رنگین کمان پس از انجام مراحل آماده سازی، در پوشش های نانو (SPN) بسته بندی و مدت ۲۱ روز (۲۱، ۱۴، ۷، ۰) در دمای یخچال ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شد و شمارش باکتریایی کل، باکتریهای سرمادوست در مقایسه با نمونه شاهد ا نجام گرفت. نتایج حاکی از آنست که پوشش های بسته بندی نانو با کاهش میزان رشد باکتریها در مقایسه با نمونه شاهد، زمان ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان را افزایش داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.