مقاله ارزیابی اثر شرایط فراصوت بر تولید ژل از هیدروکلوئید ژلاتین در دمای پایین


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر شرایط فراصوت بر تولید ژل از هیدروکلوئید ژلاتین در دمای پایین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر شرایط فراصوت بر تولید ژل از هیدروکلوئید ژلاتین در دمای پایین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر شرایط فراصوت بر تولید ژل از هیدروکلوئید ژلاتین در دمای پایین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر شرایط فراصوت بر تولید ژل از هیدروکلوئید ژلاتین در دمای پایین :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
صنعت غذا به دلیل مشکلات ناشی از فرآوری غذاهای مختلف بوسیله روش های حرارتی، همواره به دنبال تکنولوژی های جدید جهت فرآوریمواد غذایی می باشد. در این تحقیق تشکیل ژل از ژلاتین با استفاده از فراصوت و بدون استفاده از روش های حرارتی با موفقیت انجام شد. ژل ژلاتین در اثر تیمار با فراصوت توانی (۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ وات) در مدت های زمان های مختلف (۴۰، ۶۰، ۱۲۰، ۱۸۰ و ۲۴۰ ثانیه) در دمای ۱۳ درجه سانتیگراد تشکیل شد. خصوصیات مکانیکی ژل با افزایش مدت زمان و توان اعمالی امواج فراصوت، به میزان چشمگیری افزایش یافت. براساس نتایج حاصل ازآزمون سنجش بافت، توان ۱۰۰ و ۱۵۰ و زمان به ترتیب ۲۴۰ و ۱۲۰ ثانیه، به عنوان مناسب ترین شرایط جهت ایجاد ژل از هیدروکلوئید ژلاتین دردمای پایین انتخاب گردید. ژل های تولید شده با این روش از نظر استحکام بافت قابل مقایسه با ژل های حرارتی می باشد. بنابراین می توان از این فناوری جدید، جهت تولید ژل از هیدروکلوئید های کاربردی در صنعت غذا و دارو استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.