مقاله ارائه مدل رگرسیونی بهینه در خشک کردن Cucurbita pepo به روش جابجایی با هوای داغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه مدل رگرسیونی بهینه در خشک کردن Cucurbita pepo به روش جابجایی با هوای داغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه مدل رگرسیونی بهینه در خشک کردن Cucurbita pepo به روش جابجایی با هوای داغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه مدل رگرسیونی بهینه در خشک کردن Cucurbita pepo به روش جابجایی با هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه مدل رگرسیونی بهینه در خشک کردن Cucurbita pepo به روش جابجایی با هوای داغ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این مطالعه، فرآیند رطوبت لایه ای نازک کدوی سبز (Cucurbita pepo) توسط خشک کن آزمایشاهی جهت یافتن بهترین مدل رگرسیونی به منظور برازش تغییرات نسبت رطوبت به زمان بررسی گردید. آزمون ها در دمای ۷۰,۶۰ و ۸۰C با ضخامت ۱cm در سه تکرار انجام شد. در این پژوهش چهار مدل رگرسیونی ریاضی برازش داده شد و با چهار معیار ضریب تبیین، ریشه میانگین مربعات خطا، کاهش کای اسکوثر و خطای انحراف میانگین تجزهی و تحلیل گردید و ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و انرژی فعال سازی( (E(a) تعیین شد. نتایج نشان داد که مدل هایلا و کلاک به نحو مناسب تری مراحل خشک کردن لایه ای نازک کدوی سبز را در طراحی خشک کن ارزیابی می نماید. مقدار انرژی فعال سازی در حد kJ/mol 85/45 تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.