مقاله تاثیر تاریخ کاشت والد مادری B73 بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و قدرت گیاهچه بذر ذرت رقم KSC704 در کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تاریخ کاشت والد مادری B73 بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و قدرت گیاهچه بذر ذرت رقم KSC704 در کرج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تاریخ کاشت والد مادری B73 بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و قدرت گیاهچه بذر ذرت رقم KSC704 در کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تاریخ کاشت والد مادری B73 بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و قدرت گیاهچه بذر ذرت رقم KSC704 در کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تاریخ کاشت والد مادری B73 بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و قدرت گیاهچه بذر ذرت رقم KSC704 در کرج :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر تاریخ کاشت والد مادری B73 بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و قدرت گیاهچه بذر ذرت رقم KSC704 در کرج طرحی در قالب بلوک های کامل تصادفی در سال های ۱۳۹۲ در ۳ تکرار اجرا گردید. کاشت والد مادری در پنج زمان ( ۲ اردیبهشت، ۱۶ اردیبهشت، ۳۱ اردیبهشت، ۲۲ خرداد و ۸ تیر) انجام گرفت. بذرهای هیبرید استحصالی در آزمایشگاه به دو صورت بذر تازه مرطوب و بذر خشک شده در هوای آزاد تحت آزمون جوانه زنی استاندارد قرار گرفتند. نتایج نشان داد تاریخ کاشت اثر معنی دار بر ضریب سرعت جوانه زنی، درصد گیاهچه های نرمال، وزن خشک گیاهچه، شاخص وزنی قدرت گیاهچه و شاخص طولی قدرت گیاهچه داشت. در تحلیل کلی، نتایج نشان می دهد هم در آزمون بذرهای مرطوب و هم در آزمون بذرهای خشک شده، تاریخ کشت چهارم دارای بهترین کیفیت بذر تولیدی از نظر شاخص های آزمون جوانه زنی استاندارد بود و پس از آن تاریخ کشت اول قرار داشت. زیرا تاریخ کشت ها دوم و سوم به دلیل برخورد دوره گرده افشانی و پر شدن دانه به گرمای شدید اواخر تیر و اوائل مرداد و تاریخ کشت پنجم به دلیل برخورد به سرمای آخر فصل موجب کاهش کیفیت فیزیولوژیک بذر ذرت خواهند گردید. همچنین در زمان خشک شده به علت پدیده فیزیولوژیک پسابیدگی و خروج آب از بذرها و در نتیجه آسیب به غشاء ها، کیفیت بذر کاهش می یابد و این کاهش کیفیت در تاریخ کشت های اول و دوم و سوم که پسابیدگی در دمای بالاتری رخ می دهد شدید تر است. نظر به موارد فوق، برای حصول بذر با کیفیت فیزیولوژیک بالاتر، باید تاریخ کشت لاین های والدینی بذر ذرت را طوری تعیین نمود که دوره گرده افشانی و پر شدن دانه مصادف با وقوع گرمای بالای اواخر تیر و اوائل مرداد نگردیده و نیز از سرمای آخر فصل اجتناب گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.