مقاله تحلیل همزمان یکپارچگی اقتصادی ، اشتغال و رشد اقتصادی: تحلیل تجربی در کشورهای عضو سازمان اکو ۲۰۰۱ -۲۰۰۹


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل همزمان یکپارچگی اقتصادی ، اشتغال و رشد اقتصادی: تحلیل تجربی در کشورهای عضو سازمان اکو ۲۰۰۱ -۲۰۰۹ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل همزمان یکپارچگی اقتصادی ، اشتغال و رشد اقتصادی: تحلیل تجربی در کشورهای عضو سازمان اکو ۲۰۰۱ -۲۰۰۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل همزمان یکپارچگی اقتصادی ، اشتغال و رشد اقتصادی: تحلیل تجربی در کشورهای عضو سازمان اکو ۲۰۰۱ -۲۰۰۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل همزمان یکپارچگی اقتصادی ، اشتغال و رشد اقتصادی: تحلیل تجربی در کشورهای عضو سازمان اکو ۲۰۰۱ -۲۰۰۹ :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
در این مقاله به بررسی همزمان آثار یکپارچگی اقتصادی، رشد اقتصادی و اشتغال بر یکدیگر و در کشورهای اکو پرداخته می شود. جهت دستیابی به این هدف سیستم معادلات همزمان در چارچوب داده های تابلویی پایه ریزی می گردد. به گونه ای که این سیستم شامل ۳ معادله ی : الگوی یکپارچگی اقتصادی ، الگوی رشد اقتصادی و الگوی اشتغال در کشورهای عضو سازمان اکو می باشد. این بررسی ها قبل از همه نیازمند کمی کردن این پدیده و ساخت و بکارگیری شاخص های مناسب برای اندازه گیری آن می باشد این مقاله بر آن است ضمن معرفی شاخص جهانی شدن KOF آثار این فرآیند را بر رشد اقتصادی و اشتغال در بین کشور های اکو به طور همزمان بررسی نماید. مدل جاذبه نیز با استفاده داده های بین المللی ۲۰۰۱ – ۲۰۰۹ با روش پنل دیتا برآورد می شود. برای تحلیل همزمان نیز از روش sls 2 استفاده شده است. تشکیل اتحادیه اکو باعث افزایش ۴۸۴ % (یعنی حدودا ۵ برابر شدن ) در تجارت و افزایش ۶۳ % در رشد اقتصادی وهمچنین کاهش ۹% در اشتغال این کشور ها شده است. اثر حجم تجارت دو جانبه بر رشد اقتصادی کشورهای عضو گروه اکو همواره مثبت و معنی دار است. اثر سطح اشتغال بر حجم تجارت دوجانبه در کشورهای عضو مثبت و معنی دار است. همچنین در همه ی این گروه کشورها اشتغال نیروی کار نیز اثری مثبت و معنی دار بر رشد اقتصادی این کشورها دارد. اثر تجارت دوجانبه بر میزان اشتغال در کشورهای عضو با در نظر گرفتن شاخص جهانی شدن، منفی و معنی دار است. از طرفی اثر رشد بر میزان اشتغال در کشور های عضو با در نظر گرفتن شاخص جهانی شدن KOF منفی و معنی دار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.