مقاله اثر عصاره اتانولی گیاه رازیانه و ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی بر زمان مقاومت به اکسیداسیون در روغن زیتون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عصاره اتانولی گیاه رازیانه و ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی بر زمان مقاومت به اکسیداسیون در روغن زیتون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره اتانولی گیاه رازیانه و ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی بر زمان مقاومت به اکسیداسیون در روغن زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره اتانولی گیاه رازیانه و ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی بر زمان مقاومت به اکسیداسیون در روغن زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره اتانولی گیاه رازیانه و ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی بر زمان مقاومت به اکسیداسیون در روغن زیتون :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: این پژوهش با هدف مقایسه زمان مقاومت به اکسیداسیون در روغن زیتون تیمار شده با غلظت های مختلف عصاره اتانولی گیاه رازیانه و آنتی اکسیدانهای سنتزی BHA, BHT و ترکیب آنها با نسبت ۱:۱ صورت گرفت. مواد و روش ها: عصاره گیری از پودر گیاه رازیانه با استفاده از حلال اتانول ۹۶ % به وسیله دستگاه کلونجر انجام گرفت. زمان مقاومت به اکسیداسیون در روغن زیتون تیمار شده با غلظت های مختلف عصاره اتانولی رازیانه و آنتی اکسیدانهای سنتزی شامل BHA, BHT و ترکیب آنها در روغن زیتون طی یک دوره ۲۸ روزه در روغن زیتون که در دمای ۹۰ درجه سانتی گراد نگهداری میگردید اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده برای اندازه گیری زمان مقاومت به اکسیداسیون در روغن های زیتون تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره اتانولی گیاه رازیانه و آنتی اکسیدانهای سنتزی در قالب یک طرح کاملا تصادفی در سطح P005 با استفاده از نرم افزار SAS9.1.2 آنالیز گردید. نتایج و بحث: نتایج حاصل از زمان مقاومت به اکسیداسیون روغن زیتون نشان داد که پایداری اکسایشی روغن زیتون تحت تاثیر عصاره رازیانه با غلظت ۵۰ppm تفاوت معنی داری با غلظتهای ۳۰۰ppm و ۳۵۰ عصاره رازیانه در افزایش پایداری اکسایشی نداشت، این سطوح غلظتهای عصاره نتوانستند به میزان معنی داری زمان مقاومت به اکسیداسیون را در روغن زیتون افزایش دهند. از طرف دیگر غلظت ۲۰۰ppm از عصاره اتانولی رازیانه به میزان معنی داری پایداری اکسایشی روغن را افزایش داده و اثر برابری با آنتی اکسیدانهای سنتزی BHT و BHA در افزایش زمان مقاومت به اکسیداسیون داشت. نتیجه گیری کلی: نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که که عصاره اتانولی دانه گیاه رازیانه به صورت موفقیت آمیزی میتواند باعث افزایش مقاومت اکسایش در روغن زیتون گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.