مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تعیین رطوبت تعادلی لیمو


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تعیین رطوبت تعادلی لیمو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تعیین رطوبت تعادلی لیمو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تعیین رطوبت تعادلی لیمو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تعیین رطوبت تعادلی لیمو :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
رطوبت تعادلی یکی از فاکتورهای موثر در تعیین خواص ترمودینامیکی مواد می باشد. روش های مختلفی برای تعیین این فاکتور استفاده شده اند که هر یک دارای نواقص و معایبی در رساندن مواد به رطوبت تعادلی می باشند. وقت گیر بودن، درنتیجه افزایش مصرف انرژی در مدت زمان زیاد برای رساندن به رطوبت تعادلی و همچنین هزینه بر بودن روش های رساندن به رطوبت تعادلی و نیاز به نیروی کاری زیاد برای دستیابی به این فاکتور، ضرورت طراحی و ساخت دستگاهی جهت حذف همه این نواقص را افزایش داد. طی این طرح می توان کاستی ها و معایب مربوط به روش های مرسوم تعیین رطوبت تعادلی را برطرف نمود. دستگاه پس از طراحی و ساخت، در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز جهت تعیین مقدار رطوبت تعادلی لیمو استفاده شد و اجرا کاملاً موفقیت آمیز و بدون کوچکترین مشکل انجام شد باتوجه به منحنی های بدست آمده می توان دریافت که منحنی ها از نوع S شکل ۱ می باشند. از وضعیت منحنی ها می توان دریافت که در یک رطوبت نسبی ثابت، با افزایش دما مقدار رطوبت تعادلی کاهش پیدا می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.