مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در روغن کانولا


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در روغن کانولا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در روغن کانولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در روغن کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در روغن کانولا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
پایداری کم روغن های مایع در برابر عوالم فساد همواره به عنوان یک مشکل کیفی مطرح بوده و اکسایش عامل اصلی فساد چربی ها و روغن ها محسوب می شود. به این دلیل آنتی اکسیدان ها ممکناست به طور طبیعی در روغن ها وجود داشتهب اشند و یا بصورت سنتتیک به آن اضافه شوند. اما امروزه استفاده از آنتی اکسیدان های سنتتیک به دلیل تأثیرات نامطولب نظیر جهش زایی و سرطان زایی در بدن انسان محدوده شده است و مصرف آنتی اکسیدان های طبیعی بواسطه دارا بودن اثرات عملگر و فراسودمند افزایش یافته است. در این تقیق عصاره متانولی پوست کنجد استخراج و شرایط ذخیره سازی طی ۶۰ روز در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد اعمال شد. سپس پایداری اکسایشی نمونه های روغن کانولا حاوی غلظت ۴۰۰ و ۸۰۰ppm عصاره توسط پارامترهای عدد پراکسید، شاخص پایداری اکسایشی، عدد اسیدی در زمان های ۰، ۱۵، ۳۰، ۴۵ و ۶۰ روز اندازه گیری گردید. نتایج این پژوهش نشان دهنده پایداری اکسایشی بالاتر عصاره در غلظت ۸۰۰ppm بوده که می توان آن را با افزایش میزان مواد فنولیک و عملکرد آنتی مطلوب اکسیدانی مرتبط دانست. بنابراین میتوان نتیجه گرفت عصاره پوست کنجد م نبع خوبی از آنتی اکسیدان طبیعی جهت جلوگیری از به تدخیر انداختن واکنش های اکسیداسیون و تکیل محصولات اولیه و ثانویه حاصل از اکسیداسیون طی فرایند ذخره سازی (نگهداری) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.