مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی و اسید استیک بر میزان رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در آب انبه و آب هویج


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی و اسید استیک بر میزان رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در آب انبه و آب هویج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی و اسید استیک بر میزان رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در آب انبه و آب هویج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی و اسید استیک بر میزان رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در آب انبه و آب هویج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی و اسید استیک بر میزان رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در آب انبه و آب هویج :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
نانوتکنولوژی جایگاه موفقیت آمیزی به عنوان یکی از تحقیقات حیاتی در قرن بیست و یکم پیدا کرد است. ثابت شده است نانو مواد با توجه به تمایل بالا برای اینتراکشن با ماکرومولکولهای زیستی با پیوند به ماکروومولکول باعث غیرفعال شدن و در نتیجه مرگ باکتری و ویروس می شوند. ZNO یکی از ۵ ترکیب روی است که اخیراً به عنوان ماده بی خطر توسط سازمان دارو و غذای آمریکا تشخیص داده شده است. و هنگامی که به صورت هماهنگ با اسیداستیک بکارگرفته شود خاصیت ضدمیکروبی بسیار قوی دارد. مواد و روش ها: در پژوهش حاضر، اثر سینرژیک نانواکسید روی و اسید استیک بر میزان رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در آب انبه و آب هویج را در غلظت های مختلف مورد بررسی قرار می دهیم. در این تحقیق غلظت های ۵mM, 3mM, 1mM و ۸mM از اثر هماهنگ نانواکسید روی و اسیداستیک ۱% و اسید استیک ۱% آزاد را بر روی رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در آب انبه و آب هویج را مورد بررسی قرار دادیم. ابتدا بوسیله دستگاه اسپکتروفتومتری طول موج باکتری لیستریا مونوسیتوژنز را در اسید استیک ۱% و غلظت های سینرژیک اسید استیک ۱% خالص و نانواکسید روی در غلظت های ۵mM, 3mM, 1mM و ۸mM اندازه گرفتم که در غلظت ۵mM و ۸mM هماهنگ نانواکسید روی و اسیداستیک ۱% و اسیداستیک ۱% رقت سازی در غلظت های (۱۰(۶), ۱۰(۴), ۱۰(۲ و (۱۰(۸ صورت گرفت که در غلظت های ۵mM و ۸mM رقت های (۱۰(۶ و (۱۰(۸ بیشترین اثر ضد میکروبی را نشان داد. نتیجه گیری: اثر سینرژیک نانواکسید روی و اسید استیک ۱% در م قابله با اسیداسیداستیک خالص ۱%، اثر ضد میکروبی قوی تری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.