مقاله اثر دما بر ویژگی های بافتی ماست


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دما بر ویژگی های بافتی ماست دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دما بر ویژگی های بافتی ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دما بر ویژگی های بافتی ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دما بر ویژگی های بافتی ماست :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
تمایل مصرف کننده به ماست با کیفیت بالا از یک سو مشکلات بافتی ماست های موجود از سوی دیگر باعث شده است که محققان به بررسی عوامل مؤثر در بهبود بافت ماست، از جمله اثر دما در مراحل مختلف تولید بپردازند. این پژوهش نشان داد که با بهینه کردن دمای تیمار حرارتی، گرمخانه گذاری و روش سرد کردن می توان به محصولی با ویژگی های مطلوب دست یافت. دمای بهینه برای تیمار حرارتی در محدوده ی ۹۰-۹۵ °C و به مدت زمان ۱۰-۵ دقیقه پیشنهاد می ود. دمای گرمخانه گذاری با توجه به نوع استارنرهای به کار رفته در تولید ماست متفاوت است، اما گرمخانه گذاری در دماهای پائین تر بافت بهتری را نتیجه می دهد. در سرد کردن ماست استفاده از روش دو مرحله ای (کاهش سریع دمای ماست به ۱۵ تا ۲۰ °C و سپس سرد کردن تا دمای ۱۰ °C) بهتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.