مقاله اثر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا و زمان ریفاینینگ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات مدل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا و زمان ریفاینینگ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات مدل دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا و زمان ریفاینینگ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات مدل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا و زمان ریفاینینگ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات مدل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا و زمان ریفاینینگ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات مدل :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
آرد کامل سویا محصولی پروتئینی با حداقل فرآوری در بین سایر فراورده های پروتئینی سویاست که به دلیل فواید تغذیه ای، قیمتپایین و خصوصیات عملکردی مطلوب در صنایع غذایی مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این پژوهش بررسی اثر جایگزین کردن پودر شیر با آرد کامل سویا و زمان ریفاینینگ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات مدل بود. تیمارهای آزمایش شامل دو زمان ریفاینینگ ۱۰۵ و ۱۳۵ دقیقه و جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا در چهار سطح (صفر، ۳۳/۳۳، ۶۶/۶۶ و ۱۰۰ درصد) تعیین شد. بعد از تولید، مقادیر رطوبت، خاکستر، pH، اندازه ذرات، سختی و خواص رئولوژیکی نمونه ها بررسی شد. نتایج نشان داد با جایگزینی آرد کامل سویا به جای پودر شیر، رطوبت کلیه نمونه پائین تر از ۱/۵ درصد قرار گرفت، توزیع اندازه ذرات، ویسکوزیته و تنش تسلیم کاسون و ویسکوزیته ظاهری افزایش پیدا کرد. با افزایش زمان ریفاینینگ، اندازه ذرات کاهش و کلیه ویژگی های رئولوژیکی به طور معنی داری افزایش پیدا کرد (P<0.05). ویسکوزیته و تنش تسلیم کاسون به ترتیب در محدوده ۱/۳۶ تا ۵/۴۷ و ۱۱/۲۳ تا ۳۸/۸۸ قرار گرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.