مقاله اثر پوشش خوراکی و روش های خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و ترمودینامیکی سیب


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پوشش خوراکی و روش های خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و ترمودینامیکی سیب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پوشش خوراکی و روش های خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و ترمودینامیکی سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پوشش خوراکی و روش های خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و ترمودینامیکی سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پوشش خوراکی و روش های خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و ترمودینامیکی سیب :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این پژوهش اثرات پوشش خوراکی (کربوکسی متیل سلولز) و روش های خشک کردن تکمیلی (خشک کن انجمادی (۲۲pa, -45° C) و هواز گرم (۱/۵m/s, 60°C) بر خواص کمی و کیفی نمونه های اسمزی از جمله رنگ، مقاومت بافت، دمای انتقال شیشه ای اندازه گیری شد. بیشترین مقاومت بافت و کمترین تغییرات رنگ مربوط به نمونه پوشش دار- انجمادی بود. نمونه بدون پوشش دارای مقاومت بافت کمتری بود زیراافزایش جذب ساکارز منجر به کاهش الاستیسیته بافت می شود. تخریب ساختاری بیشتر در نمونه هوای گرم باعث کاهش مقاومت بافت شد. دمایانتقال شیشه ای نمونه پوشش دار- انجمادی و نمونه بدون پوشش- هوای گرم به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار را داشت. پوشش بدلیل کاهش جذبمواد اسمزی دمای انتقال شیشه ای را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.