مقاله اثر پودر کدو تنبل بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی نان تافتون


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پودر کدو تنبل بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی نان تافتون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پودر کدو تنبل بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی نان تافتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پودر کدو تنبل بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی نان تافتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پودر کدو تنبل بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی نان تافتون :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
فیبر رژیمی ارزش تغذیه ای نان را افزایش می دهد اما سبب تغییر در خصوصیات رئولوژیکی خمیر و در نتیجه کیفیت نهایی نان می شود. هدف از این تحقیق بررسی تأثیر افزودن پودر کدو تنبل در سطوح مختلف ۵%، ۱۰% و ۱۵ % روی خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ارزیابی کیفی نان فراسودمند می باشد. بدین منظور پودر کدو تنبل در مقادیر مختلف به آرد گندم افزوده شد. میزان آب مورد نیاز برای هر تیمار توسط دستگاه فارینوگراف اندازه گیری شد. افزایش حجم خمیر حاوی درصدهای مختلف پودر کدو تنبل با اندازه گیری ارتفاع آن در استوانه مدرج درون فرمانتور ارزیابی شد. کشش پذیری خمیر و ارزیابی بافت نان به منظور بررسی بیاتی آنها طی ۷۲ ساعت توسط دستگاه اینستران انجام شد. رنگ سطح نان ها با محاسبه پارامترهای *a*, L و *b ارزیابی شد. با افزودن پودر کدوتنبل میزان آب مورد نیاز برای تهیه خمیر و همچنین حجم خمیر کاهش پیدا کرد. کشش پذیری خمیر با افزایش میزان پودر کدوتنبل افزایش یافت. با افزودن پودر کدوتنبل میزان بیاتی افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.