مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
شوری یکی از فاکتور های مهم بوم شناختی ا در مناطق خشک و نیمه خشک است که پایداری این مناطق را تهدید می کند. تنش شوری با کاهش قابلیت دسترسی بذر ها به آب یا تداخل با برخی جنبه های متابولیسم از جوانه زنی بذرها جلوگیری می کند. استبرق یک گونه صنعتی دائمی و سازگار با مناطق خشک و نیمه خشک می باشد.این گیاه بذر زیادی تولید میکند اما تراکم آن در این مناطق بسیارکم است. به منظور بررسی اثر شوری بر بنیه اولیه بذر استبرق آزمایشی به صورت طرح بلوک کامل تصادفی در شرایط گلدانی و فضای باز با پنج تکرار انجام شد. تیمار ها شامل شوری با محلول نمک طعام در ۳ سطح (شاهد، ۴۰ و ۸۰ مول در لیتر ) در نظر گرفته شد. صفات درصد سبز طول ساقه چه، طول ریشه چه، وزن خشک ریشه چه، وزن خشک ساقه چه مورد ارزیابی قرار گرفت. درصد سبز، طول ریشه چه، طول ساقه چه،وزن خشک ساقه چه و ریشه چه بطور معنی داری تحت تاثیر شوری قرار گرفت. با افزایش شوری از سطح شاهد به ۸۰ مول در لیتر، کلیه صفات بطرز معنی داری کاهش یافت. بیشترین کاهش مربوط به طول ساقه چه بود. نتایج نشان داد که بذر استبرق در مرحله سبز شدن و استقرار گیاهچه به شوری حساس است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.