مقاله سلامت غذایی،کشاورزی ارگانیک،توسعه پایدار


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سلامت غذایی،کشاورزی ارگانیک،توسعه پایدار دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سلامت غذایی،کشاورزی ارگانیک،توسعه پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سلامت غذایی،کشاورزی ارگانیک،توسعه پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سلامت غذایی،کشاورزی ارگانیک،توسعه پایدار :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در راه رسیدن به جنبه های مختلف توسعه، انسان ملاک اصلی است و مهمترین سرمایه هر انسانی سلامت اوست بنابراین سلامت افراد از اهمیت زیادی برخوردار است.کشاورزی در واقع تنها تامین کننده غذای جهان است ولی بسیاری از محققان و صاحبنظران بر این باورند که کشاورزی متعارف در ابعاد مختلف پایدار نبوده و با چالش های اساسی مواجه میباشد. .محصولات کشاورزی برای تداوم زندگی و حیات و نشاط کشت و تولید می شود اما محصولاتی که باید عامل سلامتی مردم باشد در اثر وجود بیش از حد مجاز باقیمانده سموم،کودهای شیمیایی و فلزات سنگین مردم را به سرطان و سایر بیماری ها مبتلا می کند. پیدایش کشاورزی ارگانیک(زیستی) در واقع برای برطرف کردن مشکلات جدی زیست محیطی، سلامت و ایمنی محصولات سامانه های رایج کشاورزی بوده است. به طور کلی مصرف کنندگان غذاهای ارگانیک،کارخانه های فرآوری کننده وکشاورزان تولید کننده محصولات ارگانیک معتقدند که غذاهای ارگانیک بسیار مناسب تر و سالم تر از غذاهای غیر ارگانیک هستند. پس کشاورزی ارگانیک نه تنها سلامت انسان را تهدید نمی کند بلکه امید میرود که به بهبود آن کمک کند. با توجه به نزدیکی که بین اهداف کشاورزی ارگانیک و توسعه پایدار کشاورزی وجود دارد در صورت دستیابی به این اهداف زمینه برای تحقق توسعه پایدار کشاورزی و دستیابی به توسعه پایدار ممکن می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.