مقاله ارزیابی زنده ما نی باکتری پروبیوتیک آزاد و ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی و دوره نگهداری ماست میوه ای سین با یوتیک کم چرب


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی زنده ما نی باکتری پروبیوتیک آزاد و ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی و دوره نگهداری ماست میوه ای سین با یوتیک کم چرب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی زنده ما نی باکتری پروبیوتیک آزاد و ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی و دوره نگهداری ماست میوه ای سین با یوتیک کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی زنده ما نی باکتری پروبیوتیک آزاد و ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی و دوره نگهداری ماست میوه ای سین با یوتیک کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی زنده ما نی باکتری پروبیوتیک آزاد و ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی و دوره نگهداری ماست میوه ای سین با یوتیک کم چرب :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
ماست میوه ای از فراورده های پرطرفدار در بسیاری از کشورهاست. در این پژوهش، بر پایه طرح مرکب مرکزی چرخش پذیر، تأثیر افزودن مارمالاد (۱۵-۵) درصد، اینولین (۴-۰) درصد، خامه (۳-۰/۵ درصد) بر قابلیت زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست میوه ای همزده سین بایوتیک کم چرب، در مدت ۲۸ روز نگهداری بررسی شد. نتایج، بیانگر کاهش pH در کلیه نمونه ها به موازات افزایش مدت نگهداری بود، بطوریکه در انتهای دوره نگهداری به حدود ۴ رسید، افزودن اینولین، سبب افزایش سینزیس فرآورده طی دوره نگهداری شد و نهایتاً به ۹۸/۳۳ رسید، کاهش pH ناشی از افزایش زمان بر کاهش نرخ زنده مانی باکتری مؤثر بود. افزودن اینولین بعنوان منبع پری بیوتیکی در رشد و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک تأثیر بسزایی داشت چنانکه، قابلیت زیستی LA5 تحت شرایط اسیدیته طبیعی فراورده در تیمار بهینه (چربی ۳، مارمالاد ۵ و اینولین ۴ درصد) در روز تولید و ۲۸ به ترتیب معادل ۸/۷۴ و Log cfu/ml 7/69 بود، اساس انتخاب تیمار بهینه بواسطه آهنگ کاهشی کمتر شمار باکتری LA5 (1 سیکل لگاریتمی) در مقایسه با سایر تیمارها بود. از این رو در فاز بعدی پژوهش، تیمار بهینه ماست میوه ای همراه فرم ریزپوشانی شده LA5 تهیه و زنده مانی باکتری در شرایط شبیه سازی معده و روده بررسی گردید. بدین ترتیب، در روز نخست و ۲۸ روز نگهداری، جمعیت باکتری به ترتیب از ۷/۵۱ به Log cfu/ml رسید. به طور کلی نتایج پژوهش، بیانگر کارایی مناسب اینولین و فرآیند ریزپوشانی در حفظ قابلیت زیست باکتری پروبیوتیک فراورده کم چربی و در محدوده توصیفه شده توسط کمیته بین المللی لبنیات بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.