مقاله ارزیابی ریسک ارسنیک در زنجیزه غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی ریسک ارسنیک در زنجیزه غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی ریسک ارسنیک در زنجیزه غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ریسک ارسنیک در زنجیزه غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی ریسک ارسنیک در زنجیزه غذایی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در مناطقی که ارسنیک در مقادیر بالا وجود دارد مواد غذایی مانند برنج و غلات با آب محتوی ارسنیک بالا و محصولات غذایی با آب آلده آماده می شوند، بنابراین بررسی مسیرهای ورود این عنصر به زنجیره تأمین غذایی و اثرات آلودگی با این ماده از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از نظر بهداشت جهانی در بنی موارد فوق آب آشامیدنی مهمترین تهدید برای مواجهه با ارسنیک به شمار می آید. نتایج نشان داده است که مقداری معادل با ۳g/Kgbw به ازاء روز می تواند سبب بروز سرطان د افراد بالغ گردد. همچنین کمیته مربوط به مواد افزودنی JECFA مقدار دریافت هفته ای قابل تحمل بدن را معادل با ۱۵ میکروگرم به ازای هر کیلو گرم وزن بدن که معادل با ۲/۱ میکروگرم به ازای هر کیلو گرم وزن بدن در هر روز می باشد را برای ارسنیک معدنی مشخص نموده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.